HOROSKOP ŘÍJEN 2017

Sdílejte nás:

Naše astroložka Petra:  Berani, pozor na partnerské vztahy! Býci, investujte do nové postele. Blíženci, vyjasňujte. Raci, je čas na příměří. Lvi, nehrňte úkoly před sebou. Panny, vše zvládnete. Váhy, doma se s nikým neseznámíte. Štíři, čekají vás ziskové investice. Střelci, trochu slevte. Kozorohům jde nečekaná novina od partnera. Vodnáři, jděte do sebe. Ryby, máte vhodné období pro zlepšení pracovních podmínek.

Pokud je teplý říjen, bude studený listopad.
Čím déle vlaštovky u nás v říjnu prodlévají, tím déle pěkné a jasné dny potrvají.
Mlhy v říjnu – sněhy v zimě.
Čím dříve listí opadne, tím úrodnější bude příští rok.
Beran 21. 03. – 20. 04.

Pohoda vás provází neustále. Ať je léto nebo podzim, je vám to celkem jedno. Rozhodně vám nedělá problém vzít věci do svých rukou a jít si pevně za svými rozhodnutími. Pokud se jednou do něčeho zakousnete, nemá cenu, aby se někdo snažil vám to rozmlouvat. Partnerské vztahy se budou v pošmourném podzimu otřásat od základů. Dojde k velkým změnám, které budou jen pozitivní. Co vás na podzim potrápí, bude zdraví. Dejte pozor, abyste se dostatečně oblékali. Nezapomínejte na zdravou a pravidelnou stravu.

 

Býk 21. 04. – 21. 05.

Předchozí období bylo pro vás velmi pracovně náročné. Potřebovali byste vypnout a odjet na prodloužený víkend. Co se týká zdraví, pozor si dejte na vaše záda, hrozí jejich zablokování a to je velmi nepříjemná zkušenost. Finanční prostředky vám nechybí, tak není na škodu investovat do nové postele, která bude vašim zádům vyhovovat. Pokud je vám změna postele proti mysli, vyměňte alespoň matraci. Partnerské vztahy by měly být pohodové.

 

Blíženci 22. 05. – 21. 06.

Láska vás neopouští ani na podzim a vy máte stále plnou hlavu romantických chvilek. Je ovšem čas probudit se z milostného opojení a začít racionálně přemýšlet o dalším vývoji vašeho vztahu. Stačí si vyjasnit některé věci, které by v budoucnu mohly váš soukromý život zakalit. Začněte se naplno věnovat vaší práci. Mohlo by se stát, že se vaše pracovní morálka znelíbí šéfům, kteří z toho vyvodí patřičné důsledky. Není na škodu také navštívit staré známé, přivedou vás na nové myšlenky.

 

Rak 22. 06. – 22. 07.

Trápí vás neshody s nejlepší kamarádkou a vy se nemáte komu jinému vypovídat z věcí, které vás trápí? Je čas ustoupit a projevit nabídku k příměří. Uvidíte, jak se vám uleví. Dobře vám udělá také pohyb na čerstvém vzduchu, běhání nebo jízda na kole je přímo ideální. Někdo z vašich blízkých bude řešit osobní problémy. Pravděpodobně vás požádá o radu. Vyslechněte ho a pokuste se s ním najít řešení nebo alespoň ho povzbudit.

 

Lev 23. 07. – 22. 08.

Po finanční stránce si v následujícím období nijak výrazně nepřilepšíte, a proto pozor na přehnané výdaje, abyste se nedostali do červených čísel. V práci na vás čeká několik neodkladných úkolů. Je třeba se pustit do díla, aby se vám povinnosti nehromadily a nemuseli jste trávit v práci více času. Nezadaní Lvi by mohli potkat spřízněnou duši. Přátelství by se mohlo přeměnit na pevný partnerský vztah.

 

Panna 23. 08. – 22. 09.

Pro vás je podzim tím nejkrásnějším ročním obdobím. Umíte si ho užít se vším všudy. Pokud se chystáte na dovolenou až teď, zažijete neobyčejné chvíle a vrátíte se plni energie. Bude to přesně to, po čem jste snili. Návrat do práce však bude hořký, ale všechno s přehledem zvládnete. Ozve se vám vzdálený příbuzný s konkrétní žádostí. Pravděpodobně půjde o finanční pomoc. Měli byste vše probrat s partnerem či rodinou. Zdraví vám bude přát, ale dejte pozor na přejídání a nepravidelné stravování.

 

Váhy 23. 09. – 23. 10.

V létě vás někdo blízký hodně zklamal a vy teď máte problém lidem věřit. Uvědomte si, že ne každý člověk je zákeřný a ne všichni se vám snaží ubližovat. Snažte se najít si nové lidi, kterými byste se obklopili a našli tak nové přátele. Je třeba vyrazit ven, bavit se a mít šanci se seznamovat. Mezi zdmi svého bytu se s nikým neseznámíte. V práci se vám bude dařit nadmíru dobře, dokonce dostanete odměny a možná na vás čeká i povýšení. Zvýšení platu by se vám hodilo jako sůl.

 

Štír 24. 10. – 22. 11.

Podzimní čas smaže všechno špatné, co se vám v poslední době přihodilo. Otevřou se před vámi nové obzory, které přinesou seznámení s potenciálním spolupracovníkem. Je totiž čas vrhnout se na vlastní podnikání. Počáteční investice budou velké, ale zisky, které vám podnikání vynese, budou slušné. Jen stůjte pořád nohama na zemi a nemějte přehnané představy. Doma budete mít podporu jak od partnera, tak od dětí. Rodinný život je poklidný, můžete se tedy soustředit na vaše pracovní plány.

 

Střelec 23. 11. – 21.12.

Nebuďte přehnaně žádostiví, mnohdy se přehnané sny a touhy stávají přítěží a neslouží k ničemu dobrému. Měli byste slevit ze svých požadavků od života, vaše nereálné představy se stávají příčinou, proč vás druzí nejsou schopni pochopit. Před časem jste potkali starého přítele, který ve vás vyvolal touhy po cestování. Nebrání-li vám žádný závazek, nemáte nad čím váhat. Sbalte si kufry a vyrazte. Kuráž vám nechybí ani v oblasti investování. Bankovnictví nebo nemovitosti, to budou sektory, které vám vynesou zisky.

 

Kozoroh 22. 12. – 20. 01.

Věštírna Kartářek světla

Poznali jste, že život se nebude vždycky odvíjet tak, jak si to naplánujete. Neustále budete muset bojovat za to, co chcete. Podzim vám teď přinese chvilky klidu a uspokojení. Nebudete muset čelit žádné nepříjemnosti a paradoxně si odpočinete mnohem více než v létě, které pro vás bylo emočně velmi náročné. Doma se vám podaří navodit klidnou podzimní atmosféru, za což vám budou všichni vděčni. Partner se objeví s neočekávanou novinkou, která vás možná zaskočí, ale nakonec z ní budete mít také radost.

 

Vodnář 21. 01. – 20. 02.

Neustále řešíte partnerské vztahy. Neumíte být dostatečně tolerantní tak, jak by si váš partner představoval, a to je příčinnou vašich neustálých sporů. Snažte se tuto svou vlastnost držet na uzdě a ovládat svou výbušnou povahu. Uvidíte, že pokud to zvládnete, bude všechno okolo růžové. Takže změňte sebe a změní se vám život. Po zdravotní stránce se vám může stát nějaký úraz. Proto si dávejte pozor na zbrklost a nikam nespěchejte.

 

Ryby 21. 02. – 20. 03.

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Nejraději byste ještě jeli někam na dovolenou, máte pocit, že nejste dost odpočinutí. Nedokážete se soustředit na práci. Brzy by se k vám měla donést zpráva, že budete povýšeni nebo získáte lepší pracovní podmínky. Jen pozor, abyste si pro svoji liknavou povahu povýšení zasloužili. Pokud máte děti, šetřete, jelikož vaše dítě po vás bude chtít vyšší kapesné. Bude asi nutné si s potomkem promluvit o hodnotě peněz. V osobních vztazích nečekejte nic emotivního. Pokud Vám partner nerozumí, pamatujte, že u přátel pochopení najdete.