Horoskop na květen

Sdílejte nás:

 

Studený máj – v stodole ráj.
Májová vlažička – naroste travička; májový deštíček – poroste chlebíček.
Večerní rosy v máji hodně sena dají.

Jsou-li májové hřiby červivé, bude suché léto.
BERAN (21. 3. – 20. 4.)Znamení zvěrokruhu - Beran

 

V květnových dnech byste měli zpomalit a popřemýšlet o svém životě. Je vhodný čas odpustit někomu, s kým jste se rozešli ve zlém. Ve vašem okolí by mělo dojít k velké nečekané, ale milé změně. Může se jednat o svatbu, přírůstek do rodiny či pracovní nabídka. To vše vás nutí tak trochu bilancovat. Prožijete celkem poklidný měsíc. Pozor si pouze dejte na chřipku či nachlazení. Dejte tělu čas, aby se mohlo uzdravit. Jinak se nemoc bude vracet.

 

BÝK (21. 4. – 20. 5.)Znamení zvěrokruhu Býk

 

Těšíte se na klidné a pohodové večery s rodinou. Dodává vám to pocit jistoty a bezpečí. Potřebujete být opečovávaní a dokážete být za to vděčni. Všeho budete mít v květnu dostatek. Nezadaní mají velkou naději najít nového partnera. Štěstí přeje těm, kteří dokážou sdělit svoje pocity.  Nehrajte si na tajemné, budete spíš působit nafoukaně a odměřeně. V pracovní oblasti opomenete dokončit něco, co jste už dříve slíbili. Bohužel tato povinnost vám sebere nějaký čas, který jste mohli strávit příjemněji.

 

BLÍŽENCI (21. 5. – 21. 6.)Znamení zvěrokruhu- Blíženci

 

Budete se těšit ze slunečných dnů. Může se lehce stát, že zapomenete na své povinnosti a mohou vám tak uniknout některé důležité věci, čehož můžete později litovat. Dávejte si pozor na vše, co se vám honí hlavou. Pouhá myšlenka může lehce ovlivnit náladu, ale i činy. Setkání s lidmi, se kterými je vám dobře a jste na stejné vlně, vám vyloženě zvedne náladu.

 

RAK (22. 6. – 22. 7.)Znamení zvěrokruhu- Rak

 

Pozor na nepříjemnosti a hádky. Buďte ve střehu, abyste neutrpěli újmy a nebyli křivě nařčeni. I z malé pomluvy se mohou vyvinout velké nepříjemnosti. Chce to jednat rázně a hned, nic nenechávat na později. Spoléhejte více na vlastní instinkt. Vystrčte hlavu z račího krunýře a věnujte se více rodině a příbuzným. Někdo potřebuje vaši radu a pomoc.

 

LEV (23. 7. – 23. 8.)Horoskopy - Lev

 

Květen bude plný citů, lásky a také souznění. Nepoddávejte se stresu, který vás může čekat v práci. Nenechte si narušit svoje pracovní tempo. Pokud pracujete svědomitě, stihnete všechno včas. Najděte si čas pro své zájmy, jedině tak si pořádně odpočinete a pročistíte si hlavu. Nezadaní Lvi by mohli potkat spřízněnou duši tam, kde by to nejméně očekávali. Mohlo by to být v autobuse nebo ve frontě. Mějte oči otevřené.

 

PANNA (24. 8. – 23. 9.)Znamení zvěrokruhu- Panna

 

Máte chuť podniknout něco nového. Vyzkoušejte adrenalinový sport nebo se vydejte na dovolenou do míst, o kterých jste doposud jen snili. Těšení se na nový zážitek vám zvedne náladu a květnové dny budou zalité sluncem. V práci vám půjde vše od ruky, možná vás čeká i odměna. Záleží ovšem na šéfovi, jestli zvolí finanční odměnu nebo vám dá nějaký bonus. Dávejte si pozor na prochladnutí, abyste zbytek měsíce nestrávili v posteli s rýmou.

 

VÁHY (24. 9. – 23. 10.)Znamení zvěrokruhu - Váhy

 

Květen zpečetí lásku k milovaným osobám. Ujistíte se, že skutečně vaše náklonnost se ubírá správným směrem. Užívejte si stabilitu vašeho života a přemýšlejte, co by se dalo vylepšit nejen v osobním životě, ale také v tom profesním. Puntičkářství může přidělat Vahám pořádné vrásky na čele. Jak se říká, darovanému koni na zuby nehleď. Pokud dostanete od partnera nebo kolegy nějaký dárek, rozhodně se hned nezajímejte o jeho cenu a kvalitu. Mohli byste dotyčného ranit.

 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)Znamení zvěrokruhu - Štír

 

Začátkem měsíce vás přepadne touha vše měnit. Budete proto chtít život obrátit vzhůru nohama. Měli byste si ale vše nejdřív pořádně promyslet. Po finanční stránce se vám bude dařit. Změny v partnerském životě by nemusely vyjít podle vašich původních představ. Na partnera máte vysoké nároky. Trochu se usměrněte, mohla by mu dojít trpělivost. Pokud máte v plánu pořídit si nové bydlení, je tento měsíc vhodná doba. Budete mít štěstí na velký výběr nabídek.

 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)Znamení zvěrokruhu- Střelec

 

I když bude květen patřit mezi klidné měsíce, může se vyskytnout menší nepříjemnost v zaměstnání.  Zkuste si zachovat optimistickou mysl a mělo by se vám dařit i nadále. Nicméně ve volných dnech čerpejte energii, protože nevíte, co vás potká v následujících dnech. Pokud se budete cítit dobře na večírku, zůstaňte o pár minut déle. I když jdete zítra do práce, může se stát, že těch pár chvil navíc přinese nějaký výjimečně zajímavý podnět nebo zážitek. Třeba se dozvíte pravdu o jednom starém známém, nebo se nakonec osmělí vytoužený nápadník a nabídne vám doprovod.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Věštírna Kartářek světla

Věštírna Kartářek světla

 

Oceníte některého ze svých přátel, jelikož vám prokáže službu nevyčíslitelné hodnoty. Ukáže se, jak je dobré mít pár dobrých kamarádů, kteří jen nemluví do větru. Proto si těchto lidí važte a hýčkejte si je. Pro Kozorohy je květen měsícem skvělých nápadů. Horoskop nabádá, abyste se soustředili na týmovou práci a společenské aktivity. Komunikace s kolegy půjde jako po másle a nad všechny případné rozpory se lehce povznesete.

 

VODNÁŘ (21. 1. – 19. 2.)Znamení zvěrokruhu - Vodnář

 

Květen je spjat s novými plány a myšlenkami. Důvěřujte sami sobě, své svobodomyslnosti a dokážete věci, o kterých se vám ani nesnilo. Jelikož síla vašeho pozitivního myšlení je nevyčíslitelná. Avšak nesmíte to přehnat a dovolit, aby vám úspěch stoupnul do hlavy. Nesnažte se ale za jeden měsíc stihnout vše. Na konci měsíce byste mohli pocítit ztrátu energie a značnou únavu. Vyšetřete si nějaký volný čas a odjeďte do přírody.

 

RYBY (20. 2. – 20. 3.)

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

 

Květen bude poklidný, budete si užívat partnerské pozornosti a spokojenosti. Zkuste na sebe být méně přísní a spokojit se s vaším životem takový jaký je. Harmonie a souznění vám pomohou načerpat energii do dalších dnů. Iniciativní povaha ryb bude v těchto dnech zárukou nezapomenutelných zážitků. Na pořadu dne budou jak skvělé a promyšlené nápady tak i ztřeštěné kousky. Bude jen na vás, jestli vytáhnete partnera jen na taneční parket nebo raději výlet na kolech.

Kartářky světla