Kartářka a astroložka Hanka

Sdílejte nás:

kartarka-hankaProfesionální výklad karet, rozbor osobnosti a partnerských vztahů podle data narození. Pomůžu vám uvědomit si svůj potenciál. Dodám vám sílu a odvahu, abyste mohli čelit překážkám a výzvám ve svém životě.

K výkladu karet jsem se dostala před zhruba dvaceti lety. Používám tarotové a andělské karty. Nejčastěji pracuji s Hvězdnými kartami Lindy Goodman. Při výkladech karet mívám zapálené čakrové svíce, které si vyrábím vlastnoručně při úplňcích.

Svíce zhotovené při úplňku mají ohromnou moc, nejenom, že čistí energii v prostoru, transformují, tedy i čistí vás a pomáhají vám tak osvobodit se od starostí, které momentálně prožíváte. Svítí na cestu.  Tento výklad karet je  svým způsobem rituál, kdy se napravuje a rovná vše co má být napraveno a srovnáno pro dobro všech zůčastňěných.

Příběh, jak jsem se dostala k výkladům možná nebude typický.Před dvaceti lety mi zemřela maminka a asi týden po pohřbu se mi doma maminka zjevila v mlžném oparu a řekla mi- ty budeš něco dělat pro lidi. A já jsem se již o záležitosti mezi nebem a zemí zajímala  dříve a sustil se tím první impulz. Od výkladů karet pro kamarádky jsem se vypracovala na profesionální úroveň.

Před pěti lety se mi stala zvláštní věc. Odletěla jsem s kamarádkou na dovolenou na Krétu a druhé kamarádce doma jsem nechala na starost svého čtrnáctiletého pejska Rudu. V předposlední den pobytu jsem šla na pláž a dívala jsem se na obzor moře. Najednou jsem viděla, jak ke mně proudí proud zlatých jiskřiček a pomalu se to ke mně přibližovalo. Pak to nademnou vytvořilo ležatou osmičku a zmizelo to. Ptala jsem se kamarádky, jestli vidí tu zlatou nádheru také. Nevěděla o čem mluvím. Když jsme přišly na pokoj měla jsem na telefonu SMS- Hanko, Ruda v pět hodin zemřel. Jeho energie se za mnou přišla rozloučit.

U lidí vnímám a naciťuji jejich energii. To mi pomáhá upřesnit výklad ve všech rovinách. Vím s kým muvím a skrze něj nacítím i energii lidí na které se ptá. Z pohledu astroložky je pro mne fascinující sledovat, jaký vliv mají planety na lidi a jejich život.

Těšim se na vaše dotazy a děkuji všem, kteří mi voláte za vaši důvěru.

S láskou
vaše kartářka Hanka

HOROSKOP NA ÚNOR

Naše Astroložka Petra připravila oblíbený horoskop.

Horoskopy vztahů

Horoskopy vztahů

 

Když skřivánek v únoru zpívá, velká zima potom bývá.
Mnoho mlh v únoru přivodí mokré léto.
Když větrové na konec února uhodí, moc obilí se na poli neurodí.

Je-li v únoru zima a sucho, bývá prý horký srpen.
BERAN (21. 3. – 20. 4.)Znamení zvěrokruhu - Beran

Je na čase postavit se na vlastní nohy. Poslední dobou jste se doma spíše podřizovali a nechávali za sebe rozhodovat ostatní. Pokud po něčem toužíte, prosaďte si to. Ať už jde o koníček, studium, bydlení, cestování či nový vztah. Nadechněte se a začněte konat. Nezadaní zažijí něco, v co už skoro nedoufali. Chce to trochu odvahy a můžete začít budovat nový vztah. Koncem měsíce vám přeje štěstí ve hře. Pokud sázíte, můžete očekávat výhru.

 

BÝK (21. 4. – 20. 5.)Znamení zvěrokruhu Býk

 Cítíte se unaveně, nic vás moc nebaví. V zaměstnání proplouváte den za dnem bez velkého pracovního nasazení. Doma jen existujete. Vašemu partnerovi by však mohla brzy dojít trpělivost. To, co vám prochází lehce v práci, budete muset obhájit v soukromí. Vzchopte se a začněte se sebou něco dělat. Co takhle si ráno jít zaběhat nebo rozproudit krev cvičením. Najděte si také čas na zábavu a vyrazte s rodinou či kamarády do společnosti. Jejich dobrá nálada vás nakazí a budete se cítit plni energie.

BLÍŽENCI (21. 5. – 21. 6.)Znamení zvěrokruhu- Blíženci

Máte touhu sdělit své pocity, vypovídat se někomu. Poslední dobou jste prožili mnoho emočních situacích, které jste ještě nevstřebali. Zkuste se o své zážitky podělit s partnerem či přáteli. Nenechte si pracovní úspěchy příliš stoupnout do hlavy. Máte před sebou náročný měsíc, kdy se od vás čekají výsledky. Co vám začátkem měsíce půjde lehce od ruky, může brzy způsobit bezesné noci. Neslevujte a buďte ve své práci vytrvalí, jedině tak zvládnete povinnosti.

RAK (22. 6. – 22. 7.)Znamení zvěrokruhu- Rak

Máte pocit, že ztrácíte čas zbytečnostmi. Dokáže vás vytočit i obyčejné hledání klíčů či zapomenutý telefon doma. Zpomalte tempo, jste roztržití a podráždění. Ukáže se, že jste si někoho z vašich přátel či kolegů příliš zidealizovali. Nová skutečnost vám otevře oči a pravděpodobně ovlivní i další vztah k dotyčné osobě. Pečlivě zvažte všechna pro a proti, abyste nejednali unáhleně. S životním partnerem si v těchto dnech rozumíte i beze slov. Oceníte to právě ve chvíli, kdy budete potřebovat povzbudit a najít podporu ve svém rozhodnutí.

LEV (23. 7. – 22. 8.)Horoskopy - Lev

Po celý únor se budete cítit jako hlavní rozhodčí. Důležitá rozhodnutí budou jen a jen na vás. Všichni se budou obracet o radu na vás. Dokonce i doma budete nečekaně ten, kdo má poslední rozhodující slovo. Občas se objeví někdo, kdo vám hodí klacek do cesty. Nikdo váš však nemůže přemoci. S přehledem zvládnete všechny překážky. Zadaní si budou užívat harmonický vztah. Lvi, kteří hledají nový vztah, musí ještě nějaký ten čas vytrvat. Únor možná lásku nepřinese, ale to vám nebrání se dobře bavit a užívat si život jaký právě je.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)Znamení zvěrokruhu- Panna

Únorové postavení hvězd radí Pannám myslet na svoje finanční zabezpečení do budoucna. Pokud si nevíte rady, poproste o pomoc někoho z vašich blízkých. Protože jste nedůvěřiví k dlouhodobým investicím s nejasným ziskem, vložte raději své peníze do spoření. Vztahy s vašimi kolegy můžou poněkud drhnout. Nebuďte tvrdohlaví a buďte nad věcí. Někdy je lepší ustoupit, než nechat situaci vyhrotit. V záplavě povinností se vám snadno stane, že často zapomínáte. Pište si poznámky na papír, abyste neopomněli něco opravdu důležitého.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)Znamení zvěrokruhu - Váhy

Kdo nic nedělá, také nic nepokazí. Budete-li sedět doma, chodit z práce rovnou domů, budete mít bezproblémový život. Ale na druhou stranu se ochuzujete o zážitky a nové objevy. Nebojte se změn a výzev. Během února narazíte na zajímavou nabídku zaměstnání. Nemá cenu zůstávat tam, kde nejste spokojeni. Minimálně absolvujte přijímací pohovor, aby vaše duše měla klid.  Neodmítejte pozvání na zábavu, ať už to má být rande nebo posezení s přáteli. Budete se dobře bavit a dlouho na tento večer vzpomínat.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)Znamení zvěrokruhu - Štír

Měsíc únor na vás nastražil nečekané překvapení, buďte ostražití. Do vašeho života vstoupí někdo, koho zrovna nemusíte. Bude se snažit dostat do přízně vašeho okolí. Potřebujete velkou dávku diplomacie, abyste udrželi své emoce na uzdě. Tento měsíc není příliš vhodný pro velké změny. Pokud si nejste stoprocentně jistí, nedělejte unáhlená rozhodnutí. Dejte věcem svůj čas, v tomto případě je na změnu času dost.  V partnerském životě zavládne pohoda a klid.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)Znamení zvěrokruhu- Střelec

Dávejte si pozor na pomluvy. Vaše uštěpačné poznámky, které zrovna nemusíte myslet smrtelně vážně, by mohl někdo z vašeho okolí zneužít. Může vám to způsobit horké chvilky. Přitom jde o hloupé nedorozumění. Nakonec budete rádi, že únor je za vámi. Věnujte také pozornost svému zdraví a kondici. Chtělo by to více pohybu, který pomůže vypustit páru a pročistit hlavu. Doma je potřeba zařídit drobné opravy, které stále odkládáte.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Věštírna Kartářek světla

Věštírna Kartářek světla

Váš partnerský vztah se otřásá v základech. Někteří Kozorozi odhalí partnerovu nevěru či nekalé úmysly. Jiní Kozorozi budou čelit výčitkám a hádkám. Uvědomte si, co opravdu chcete. Záleží vám na současném vztahu? Jedná se jen o přechodnou přeháňku nebo poslední kapku? Každopádně vás čekají perné dny. Zaměstnat mysl povinnostmi je ta nejlepší terapie, která vám prospěje. Koncem měsíce se vám dostane finanční odměny. Snažte se všechno hned neutratit.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)Znamení zvěrokruhu - Vodnář

Nebuďte skoupí na úsměv a trochu zájmu o ostatní. Náladu budete mít sice zasmušilou, ale když se překonáte, pocítíte vlnu pozitivní energie. Blahodárné účinky se dostaví vzápětí. Potřebujete kontakt s okolím. Zlepšete si náladu a vyrazte do společnosti. Nezadaní se nemusí bát zkusit rande naslepo. Pokud vám protějšek nesedne, už se s ním nemusíte nikdy vidět. Zjistíte, že tento způsob seznámení má určitou dávku příjemného napětí.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Lidem narozeným ve znamení Ryb nevadí stereotyp, některým velmi vyhovuje. Pozor však, aby se vaše jistoty v únorových dnech neotřásly v základech. Zjistíte, že partner či rodina touží po změně. Budete muset trochu zapojit fantazii a kreativitu, abyste společný život trochu oživili. Nějak jste zapomněli vnímat krásu a zajímavosti kolem sebe. Zkuste popřemýšlet a zpestřete si každodenní povinnosti malou radostí, kterou uděláte sobě či svým blízkým. Naopak v zaměstnání budete v pohodě. Mezi kolegy šíříte dobrou náladu, jste nad věcí a dokážete ostatním poradit a vyslechnout je.

Mohlo by vás také zajímat:

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

 

Hromnice nebo Imbolg

Kartářka Jarka: ,,Naše letošní hromnicové přání ovlivní náš život na období příštích devíti let.“

Obé je správně. Naši milí příznivci ezoteriky a magie čas letí a po roce je tu opět svátek Hromnice nebo chcete-li druhý čarodějnický svátek Imbolg.Hromnice Dny se pomalu začaly prodlužovat a ptáci započali zpívat své namlouvací písně, a tak i nám skalním fanouškům vánoční dekorace nezbývá nic jiného než jí uklidit, a definitivně tak přijmout fakt, že jaro je za dveřmi. Tento fakt se zdá být letos trochu nemožným, protože zima se letos ukázala ve své plné síle a podobě, mrzne až praští a sněhu na horách je dost a dost a byl by hřích nevyužít krásné i když mrazivé dny ke sportovním aktivitám.

Vraťme se však ze sněhem pokrytých strání domů do tepla a udělejme si rituál. Ten jako každým rokem připadá na krásné datum 2.2. Křesťanskou podobou Imbolgu jsou Hromnice. V tento den se nosily do kostela bílé svíčky, které kněz posvětil, aby se pak za bouřkového počasí mohly dávat do oken stavení, pro jeho ochranu hlavně před možným zapálením od blesku. Nejznámějším pořekadlem na tento den je ono známé „Na Hromnice o hodinu více“. Naši předkové věděli, že jaro se blíží,  protože slunce již pomalu začalo hřát, ale také moc dobře věděli, že zima ještě nebude chtít svojí vládu nad krajinou a přírodou nějaký čas pustit.

Keltským svátkem připadající na tento den je svátek Imbolg. Barvami tohoto svátku jsou: bílá, stříbrná a světle žlutá. Tento dnem se uctívá mladá, panenská nevěsta čekající na vracejícího se boha slunce. Jedním ze symbolů tohoto dne je slaměná panenka, kterou Keltové oblékali jako nevěstu a dávali jí na čestná místa ve svých příbytcích. Dokonce pro ně zvlášť zhotovovali tzv. „kolébky“ a do nich společně s ořechy (symboly mužské energie a síly) panenky dávali. Takový obrovský význam měl tento den. Jeho dalšími symboly jsou svíce, stužky, zvířata žijící v norách a ovce. Pokud si tedy chcete udělat svojí slaměnou nevěstu, pak jí určitě svěřte to nejčestnější místo ve vašem bytě či domě, protože ona vás povede ke slunci, k nové energii. Pokud chcete jít cestou klasického rituálu, pak budete potřebovat: čistý ubrus- nejlépe bílý, pak věnec na který připevněte svíčky-já jich mám vždy třináct, barvy rozdělím mezi bílou, stříbrnou a světle žlutou, přesně podle vzoru a návodu Keltů. Po dobu přípravy si promyslete, co chcete aby vám nadcházející rok přinesl. Letos máme i ti vzácnou příležitost spojit svátek Imbolg a jedničkovým rokem kohouta. To co si letos budeme přát může totiž ovlivnit náš život na dalších devět let, volme tedy mouře, abychom nelitovali. Naštěstí nás rok kohouta svojí praktičností bude ochraňovat před stavbou vzdušných zámků, ale i tak si sami musíme pohlídat, aby základy našich nových přání byli v souladu s realitou. Pokud tedy máme vše na rituál připraveno, zklidníme mysl i tělo tím, že se pomalu začneme soustředit na svůj dech. S nádechem přichází radost, pozitivní vjemy a světlo, naopak s výdechem odchází starosti, bolest a temná energie. Soustřeďte se na to. Pomalu nádech a výdech, a zase nádech a výdech.  Nechte jen energie plynout, buďte v klidu, relaxujte. Meditaci se věnujte tak dlouho jak budete vy potřebovat. U každého je to individuální. Když už budete mít pocit, že vaše uvolnění je dostatečné požádejte boha slunce o splnění všech vašich přání . Afirmace zní: Milý bože slunce Lughanasade prosím splň všechna má  přání“. Tady je můžete specifikovat. Každý si tedy můžete vyslovit ta svá aktuální přání. Po skončení  meditace nezapomeňte za splnění svých přání poděkovat. Svíčky nechejte dohořet.

Vážení a milý fandové magie ať si uděláte slaměnou panenku či rituál je zcela ve vašich rukách a já vám k čarování přeji hodně zdaru a po celý rok jen a jen spoustu splněných přání.

                                           S láskou vaše Jarkakartářka Jarka

 

Další články Kartářky světla Jarky:

Čarujte na Valentýna s Jarkou a jejími anděly

Kartářka Jarka: I ti dlouho hledající, zklamaní a celí bolaví mají letos obrovskou šanci buď najít nového partnera či obnovit ...

SAMHAIN nebo HALLOWEEN 2018

Kartářka Jarka zve všechny, kdo se s ní chtějí energeticky propojit a spojit své síly v jednu, aby si vytvořili ...

Jarčiny andělské rituály

Jak pomohl smuteční rituál ve starém domě Dnes se společně, dámy a pánové naši věrní přátele magie a ezoteriky, ponoříme ...

Využijte sílu Řehořského úplňku. Jak na to?

Poradí Kartářka světla Jarka A je to tady. To, na co netrpělivě čekáme celou zimu, je tu jaro. I když ...

Chcete prožít Valentýna jinak než minule?

Potom můžete vyzkoušet Andělský rituál Kartářky světla Jarky.  Není jistě bez zajímavosti, že první valentýnku, neboli valentýnské přání poslal vévoda ...

Mohlo by vás také zajímat:

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

 

Plodný rok 2017

Rok 2017, jaký budeCo nás čeká v roce 2017 se ptali naší kartářky Helen Stanku redaktoři časopisu Prosperita Madam Business.

Pokud jste zvědaví co se dozvěděli, čtěte i zde.

Mohlo by vás také zajímat:

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Poradna kartářky Helen Stanku

Dobry den p.Helen. Zajímám se ezoterikou. A dvakrát jste mě vykládala karty přes telefon. Je to rychle a šikovné. Mám otázku u výkladu karet se napojíte na tu osobu?  A informace jsou z Akasi? Děkuji J.cesta duše

Každý člověk má své energetické pole a duši. V každém z nás je jistá boží jiskra. Skrze mne a mé karty jde tok informací z vás a vašeho informačního pole, které se mi otevře, pokud mne o to požádáte. Někdo tomu říká duše, někdo Akáša, někdo jiskřička boží. Lidé jsou schopni mimosmyslového vnímání. Někdo na vědomé a snad všichni na nevědomé úrovni. To jsou ty pocity sympatie a antipatie. I tady hraje svoji roli paměť duše. Duše je věčná, protože je v ní kus božské podstaty. Čerpám sílu i z nápomocných energií planet. Kdysi se jim říkalo jmény bohů. Venuše byla božská Inana...a v průběhu věků se měnily názvy božstev, avšak energie zůstávala stejná. Pokud dokáže měsíc zvedat hladiny oceánů, jaké má potom účinky na lidský organizmus tvořený velkou částí z tekutin? A co potom jiná větší tělesa na obloze. Všechno nám to dává specifické energie a jsou lidé, kteří jsou vnímaví a snaží se s tím pracovat a pomáhat tam, kde se v sobě někdo jiný ztrácí a nevidí cestu. I mořeplavci se řídili podle hvězd.

Děkuji za zajímavý dotaz a váš souhlas se zveřejněním.

Helen Stanku

Kartářka Helen Stanku

 

 

 

 

 

 

Články Helen Stanku:

Karta týdne 6.11.-12.11. Spravedlnost tmelí protiklady

Magická tarotová karta Spravedlnost umí napravovat. Spravedlnost pomůže splatit staré dluhy, nebo získat to, na čem vám záleží. Nic se ...

Proč se mi o něm jenom zdá?

Sen o vašem bývalém příteli vás připravil o váš klid. Vzbudila jste se rozrušená a srdce vám buší ostošest. Jste ...

Co nám sdělují naši zesnulí skrze sny

Také vás vaši blízcí kontaktují skrze sny? Paní Milka se mne ptala:“ Viete mi povedať, čo znamená, ked´ sa mi ...

Může být vaše láska karmická?

Karmická láska je jeden z nejsilnějších citů, který si můžete přinést z předchozích životů. A vůbec to nebývají jednoduché vztahy ...

Víkendový horoskop 18.8.-20.8. Mars vám protáhne tělo a Luna usmíří rozbouřené vody

Někteří si mohli představovat poklidný a lenošný víkend, z toho je ale probere Luna v konjunkci s Marsem. Vlna aktivní ...

Jste stará, mladá nebo zralá duše?

 Nedejte se mýlit, tohle rozhodně není o věku. Ani vaše postavení, zajištěnost, moc, majetek, či chudoba, prohry i úspěchy nehrají ...

Andělský horoskop od 17.8. do 16.9.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jedete na vlně úspěchů, tak se nebojte být otevření a nedrže ...

Mohlo by vás také zajímat:

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Saxána: Výklad karet a lidové léčitelství je mi blízké.

Co nám o sobě prozradila Petra Černocká. Petra Černocká v Praze s kartářkou Helen

„Chvíli jsem dělala Taroty. Orientuju se v tom, jaký to je, ale s výkladem mám potíže. Karty jsem si nechala vykládat asi třikrát. Mám zkušenost, že všechny kartářky jsou dobrý přes minulost. Nejde o to, že jsem jako osoba známá, že by to věděly, jak šel můj život , ale leckdy odhalily věci, který jsem skoro zapomněla, takže mě překvapily, že vůbec s tím přišly. Ale s tou budoucností mají potíže. Já třeba na tyhle věci věřím, ale přesto se to ode mne  jakoby odráží.

Celý příspěvek

Věštec Mirek: Co nás čeká v tomto roce.

 Mužský úhel pohledu na to co přichází s rokem 2017 si můžete projít tady.   Svíčka, karty

Součet čísel 2017 je podle numerologie jedna. Jedničkový rok je rokem dynamických šancí k novým začátkům a bude bohatý na nové události. Koncem roku 2016, jehož byla součtem devítka, jsme byli pod vlivem možností pořádku kolem sebe i v sobě, ve financích, ve firmách i ve vztazích.

Celý příspěvek

Tříkrálový rituál

Přijměte pozvánku od naší kartářky Jarky na milý rituál splněných přání pro dnešní magický den. Požádejte při něm i vy o tři vzácné dary.

Vážení a milí příznivci magie dovolte mi popřát vám krásný, úspěšný rok 2017 a doufám, že jste do něj všichni vykročili tou správnou nohou. Hned na jeho počátku jsem si pro vás připravila první rituál letošního roku. Rituál tříkrálový.Rituál Tříkrálový

„My Tři králové jdeme k vám,

Štěstí, zdraví vinšujeme vám.

Štěstí,  zdraví, dlouhá léta,

My jsme k vám přišli z daleka.“

Kdo z vás, by dámy a pánové neznal, nejznámější tříkrálovou  koledu. Tři králové, Kašpar, Melichar a Baltazar přinesli nově narozenému Ježíškovi tři vzácné dary, a proto jsem řekla, že i my společně si můžeme požádat o tři, pro nás vzácné dary. Potřebovat budeme tři zelené svíčky a jednu bílou. Zelené postavíme do trojúhelníku a do jeho středu dáme tu bílou svíci. Pod všechny svíčky dáme libovolnou minci či bankovku, hodnota je jen a jen na vás. Když jsme si vše připravili můžeme začít s rituálem. Samozřejmosti by mělo už být, že máme klid, vypnuté všechny rušivé spotřebiče a svíčky jsou postavené na stole pokrytém bílým ubrusem. Pokud všechno máme, jak má být, začneme. Zapálíme první svíčku a poprosíme Kašpara o splnění svého přání, pak zapálíme druhou a požádáme Melichara o splnění dalšího přání a u zapalování třetí zelené svíčky požádáme Baltazara, aby i on nám „přinesl“ dar ve formě našeho splněného přání. Nakonec zapálíme bílou svíčku a požádáme vesmír, aby naše přání přijal a v ten správný okamžik je splnil-nezapomeneme poděkovat a svíčky dnes necháme naprosto dohořet až do konce.

To je tedy první letošní rituál a já vám přeji krásné čarování a také vám přeji, aby se vám všechna přání splnila.

                                 S láskou Jarkakartářka Jarka

 

 

 

 

 

 

Další články od kartářky Jarky:

Čarujte na Valentýna s Jarkou a jejími anděly

Kartářka Jarka: I ti dlouho hledající, zklamaní a celí bolaví mají letos obrovskou šanci buď najít nového partnera či obnovit ...

SAMHAIN nebo HALLOWEEN 2018

Kartářka Jarka zve všechny, kdo se s ní chtějí energeticky propojit a spojit své síly v jednu, aby si vytvořili ...

Jarčiny andělské rituály

Jak pomohl smuteční rituál ve starém domě Dnes se společně, dámy a pánové naši věrní přátele magie a ezoteriky, ponoříme ...

Využijte sílu Řehořského úplňku. Jak na to?

Poradí Kartářka světla Jarka A je to tady. To, na co netrpělivě čekáme celou zimu, je tu jaro. I když ...

Chcete prožít Valentýna jinak než minule?

Potom můžete vyzkoušet Andělský rituál Kartářky světla Jarky.  Není jistě bez zajímavosti, že první valentýnku, neboli valentýnské přání poslal vévoda ...

Mohlo by vás také zajímat:

Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům – Karmické slunce v Beranu

Slunce v našem horoskopu je důležité, kde se nachází, tam máme možnost vyniknout, ukazuje naši sílu a tvořivost. Když dokážeme uchopit naše úkoly dobře, můžeme ...

Jak můžete manipulovat každým znamením zvěrokruhu? Zde je jednoduchý návod!

Manipulace nepatří mezi činnosti, které jsou považovány za chvályhodné, nicméně ne vždy je na ni nutné pohlížet negativně. Pokud je provedena neškodně a dotyčná osoba ...

Andělský ochránce Beranů je Michael. Jak může pomoci i vám?

Za andělského průvodce zrozenců v Beranu je považován Kamael, ale podle některých tvrzení i Michael Michael  hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho ...

Horoskop štěstí pro Berany 21.3.-20.4.

Máte příležitost odpoutat se od minulosti a najít nový pevný bod. Možná se vám to zdá málo, ale je to velký posun a dar. Minulost ...
/ beran, Články, horoskop

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...